Snart kan du få vind i håret

Fylkesmannen innvilget 150.000 kr til Hof frivilligsentral for innkjøp av en elektrisk rickshaw-sykkel. Meld deg som sykkelpilot!

Til våren skal vi ut å sykle. Rickshaw-sykkelen vi skal kjøpe inn, har en kraftig el-motor som skal gjøre det lett for alle å sykle og ha med 1 til 2 passasjerer. Når alt er oppe å gå, kan sykkelen lånes for å dra på sykkeltur med noen som ikke er så sprek lenger. Beboere på Veset har første prioritet. Sammen med sine pårørende skal de kunne legge ut på sykkelturer og få litt vind i håret. 

Sykling uten alder er et stort nettverk som kommer opprinnelig fra Danmark, men har fått tilhengere i hele verden. I Norge finnes det idag mer enn  200 brukersteder som har startet opp eller som er i startgropa.  Sykling uten alder – Norge, har en sterk forankring i det danske konseptet og er en del av den internasjonale «familien».

Introduksjonskurs

Alle som er interessert, kan allerede nå melde seg som sykkelpilot. Til våren skal vi ha et lite introduksjonskurs i hvordan denne el-sykkelen fungerer og hvordan man får en trygg tur.

Kan du tenke deg å bli sykkelpilot eller vil holde deg litt oppdatert?

Da kan du sette deg på en liste og vi tar kontakt når vi nærmer oss introduksjonskurset. Det er selvfølgelig helt uforpliktende. Da kan du bare teste ut sykkelen og finne ut om det er noe for deg eller ikke. 

Ta kontakt med Hof frivilligsentral

Sonja Søtje-Andresen

95116445 eller 904 78 031

sonja.sotje-andresen@holmestrand.kommune.no

Her kan du lese mer om konseptet Sykling uten alder

https://syklingutenalder.com



Flere nyheter
2024 © Hof Frivilligsentral